...

onsdag 29. august 2012

Min draum

 
 
 
 




 
 
Eg drøymer. Eg håper. Eg prøver å aldri gi opp dette håpet. Eg har så lyst å arbeide igjen. Å kunne drive med det eg setter aller størst pris på; å fotografere. Det gir meg så veldig mykje, og eg veit at dette er ein livslang lidenskap. Ikkje alle kan arbeide med det dei likar best, eg veit det. Og kanskje bør det berre vere ein hobby. Men eg drøymer.
 
Med det eg vil kalle dårleg fotoform i dag tidleg, fekk eg besøk av eit lite nurk på snart to veker. Eg bad mammaen om å få lov til å øve meg på hennar vesle skatt. Med opplysning på førehand om at eg kanskje måtte avlyse heile seansen, føltes det ikkje så skummelt. Og det var nok ikkje det beste eg har gjort. Men kanskje det viktigaste; sidan eg nesten trakk meg på morgenen i dag, men klarte likevel å psyke meg opp til å gjennomføre. Det er mykje redsel som sitt i dei fysiske smertene mine, redsel for å bli verre. Det er ein psykisk kamp også. Den foregår kvar dag.
 
Det å få studere ein liten, fersk baby er nok den beste medisin. Blir like fasinert kvar gong eg får lov å ta bilder av slike små menneske. Gløymer alt som er trist og vondt. Difor er eg veldig glad for at eg fekk gjere dette akkurat i dag, ein ganske trasig onsdag i utgangspunktet.
 
Eg drøymer. Eg håper. Vil drive med fotografering på heiltid. Klare å ta kursa eg lengtar etter å gjennomføre. Skulle ynskje ryggen gav meg ein lang nok pause, slik at eg kom meg nokre skritt vidare. Det hadde betydd så enormt mykje. Både for livskvalitet og sjølvtillit.
 
Tusen takk til Stine og nurket hennar for nokre flotte timar!
Det gjorde verkeleg ein forskjell for meg i dag!
 
 
Elin
 
 


13 kommentarer:

 1. Du er så god... Blir varm inni når jeg leser dette. Klart du kan! Er ikke sikkert du trenger disse kursene engang. Kan du ikke lese deg opp på faget hjemme? Nki? De fleste kan leve med en slik avtale du gjorde. Gjør det som er godt for deg. Se verdien i det du gjør. For bildene er jo helt fantastiske! KJØR PÅ, forsiktig. Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Bildene er helt nydelige! Håper du får oppfylt drømmen din.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilete Elin! Eg trur på draumen din...
  Klem!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder, vakker nærhet, morslykke, harmoni.

  Behold drømmene, Elin. Kanskje en gang...

  I min forrige yrkesverden, før jeg ble syk, hadde jeg vel ikke trodd at drømmen skulle være å klare å jobbe litt, nå er dette min drøm. Jeg begynner å tro på drømmen, men tør ikke tro det helt. Foreløpig er jeg i rehabilitering, og det er nok akkurat nå.

  Jo, jeg håper drømmen går i oppfyllelse for deg. Håper det inderlig.

  Varm klem.

  SvarSlett
 5. Flinke du, bildene du viser her på bloggen er jo fantastiske! I perioder av livet, blir vi satt litt på "vent", men en dag vil du nok få tiden du trenger, frisk og fin, til å gjennomføre det du måtte ønske ♥ Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Flotte bilder Elin:)
  Jeg vet godt hva du mener, og jeg heier på deg ♥

  SvarSlett
 7. Wow! Nydelige bilder Elin, jeg heier på deg.
  God klem:)

  SvarSlett
 8. Innom med ein god natt klem til flinke Elin :-)
  Heiar på deg!!

  SvarSlett
 9. Hej Elin!
  Jag hoppas att din rygg ska bli frisk så att du kan satsa på fotograferandet! Du har verkligen öga för det!
  Kram Anna

  SvarSlett
 10. Elin

  Håper du snart blir bra, og ønsker deg så inderlig lykke til !

  Klem

  SvarSlett
 11. Flotte bilder.. Syns du klart den der oppgaven med bravur..
  ( det er du som er søskenbarnet til Gro Marita?)
  Klem Mari Johanne

  SvarSlett
 12. Din drøm er så sterk at jeg er sikker på at du får det til bare den ryggen din blir litt mer snill mot deg. Les det du kan komme over og se innom alt og alle som driver med foto. Det lærer du umåtelig mye av. Spør en fotograf om å få være med å hjelpe til og samtidig lære.Lykke til!

  SvarSlett
 13. For noen nydelige bilder...håper virkelig du får oppfyllt drømmen din en dag:)
  Utrolig fin blogg...gleder meg til å følge den videre

  Ha en fin helg
  Ann-Charlotte

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!