...

mandag 20. september 2010

Hausten har kome inn på stova...Det er haust. Sjølv eg må innrømme det. Eg er ikkje noko haust og vintermenneske... Eg prøver, men gleder meg slik til våren, at eg får vondt i magen av forventning og glede når eg let att augene og ser for meg dei fyrste kvitveisene neste år! :))) Eg har likevel mykje å glede meg til, men mørketida er alltid best, etter at sola har snudd igjen. Lysestakane i huset har samla seg i fyrste etasje, det hjelper alltid med levande lys. Pledd i diverse fargar og utførelsar kjem litt etter litt på plass i sofa og stolar. Eg har eit litt anstrengt forhald til dukar, fordi eg er så glad i borda mine slik dei er! Men eg har funne ut at ein duk ikkje alltid behøv å dekkje til ei vakker bordplate, men berre vere til stades med litt farge? Den lilla silkeduken med faks har eg hatt nokre år, og den er alltid like flott saman med sommerfuglblomstene, som kjempar på utsida her i regnbygene. Dei luktar litt merkeleg, men eg må berre nyte dei her inne på bordet!


Sider frå ei gamal salmebok gjer stemninga meir fullendt.


Her er IKEA stolen på plass ved sofabordet.


Gamle putevar lyser opp ryggen på Slettvollstolane, og gjer dei litt meir nostalgiske. I front kan ein skimte eitt av fire oliventre som spirer ut nye skot. Stolt av å ikkje ha tatt livet av dei i løpet av sommaren! :) Dei største får framleis ein liter vatn i veka.


Begge sideborda er på plass, med nye knottar. Har enno ikkje bestemt meg om dei blir måla om? Time will show! Alltid lurt å tenkje seg rundt nokre gongar! Teppet er kjøpt hos IKEA.


To nye puter kom inn i heimen frå Emmas Verden for nokre veker sidan, og eg ELSKAR dei!


Puter kan ein vel aldri få nok av? Og heller ikkje pledd og tepper... I alle fall viss ein er ein frostpist slik som eg :) Puter uten skrift frå Tinekhome og Kremmerhuset. Har snudd tv stolane våre på bilda i dag, for å vise korleis sofakroken ser ut i bruk. Til vanleg står desse stolane ved ein annan vegg. Praktisk og greit. Også der blir det overgang til haust denne veka. Så den som venter... ;) Har eitt stort ynskje m.t.p.investering, og det er eit nytt, tjukt teppe til å ha under bordet, det som ligg der no høyrer til på kjøkkenet. Har eit stort behov for å skape lunheit i heimen. Eit sikkert haustteikn!

Takk for fine kommentarar på innlegget under. Dette er ein interiørblogg, men eg har så mange fine bilder å dele frå naturen også. Ein god times biltur innover fjorden, eller ut mot havet, og eg er så heldig å ha slike motiv i linsa. Og eg blir superinspirert til kreative ting i huset også. Eg har alltid hatt hjelp av naturen, ikkje minst når eg har det vondt, og er langt nede. Då er beste medisinen ein tur ut i Guds frie natur! ALLTID positiv effekt! Anbefalast på det sterkaste! :) Og det er greit, sjølv om ein har asfalt under føtene, ein behøv ikkje å oppsøkje skog og fjell!Ynskjer deg og dine ein vakker
septemberkveld!


Klem
Elin


23 kommentarer:

 1. love the photo whith the candles
  bonne soirée
  véro

  SvarSlett
 2. VAKKERT!:) Håper du leste vår forrige kommentar:)

  KLEM:)

  SvarSlett
 3. Klarte ikkje dy meg, måtte kommentere ;-)
  Tenk kor heldige vi er som bor der vi bor! Midt i smørauga, har kort veg til fjell, fjord, hav og by!

  Og inne hjå deg er det gjennomført vakkert! Så stilige dei sideborda..♥
  Nei, no er bloggepausa over, må sjå over leksene til minstemann (som ikkje er liten lenger..)

  SvarSlett
 4. vakkert som alltid hos deg!! herlig stemning du skaper!

  klem beate

  SvarSlett
 5. Enig med deg Elin, naturen er grønn resept....jeg er avhengig av turer ute i skog og mark, og jeg er sikker på at en vakker utsikt eller en solnedgang gjør noe med oss......for et vakkert lite land vi bor i... Herlig stemning i stua di....i kveld skal jeg tenne noen lys og krype opp i sofaen med en kopp the.....og sende gode tanker til de som ikke har det så godt. Varm klem til deg ...

  SvarSlett
 6. Så koselig der i sofa kroken din så...elsker den skjermen din jeg...kunne tenkt meg noe slikt ja:)hva er det ikke jeg har lyst på..he he he tror det er et subbstitute for et elle annet :)
  Vi komer oss nok gjennom denne mørke tiden denne gange og:)Masse lys og kos...og vi har jo hverandre her inne til og cheri op hverandre:)
  eddaKlemmer til deg vesla:)

  SvarSlett
 7. Du er helt herlig! Jeg innbiller meg at den du er på bloggen, den er du i virkeligheten også - for et fantastisk menneske du er! I tillegg er du så flink med interiør, skape en helhet, som sikkert mange andre med meg også skulle ønske de kunne selv...det ble en rar setning :)

  De lampene du har på de små bordene, med glassfot-hvor har du fått tak i dem?? De er alldeles nyyydelige, og jeg skulle så gjerne hatt noe lignende i min stue!

  Håper du klarer å kose deg med alle dine vakre ting, og at ikke helsen plager deg for mye.

  God klem fra en veldig fascinert Nina

  SvarSlett
 8. Så kjekt å ha deg tilbake i kjent stil...

  Jeg liker alle årstidene på sin måte....men våren går nok foran det meste....

  Tar gjerne noen naturbilder innimellom interiøret jeg, når de er så stemningsfulle som dine :)

  Ha en fin høstuke....fargene endrer seg, og lyngen skifter farge i fjellsidene.....vakkert når sola skinner på det.

  Hilsen fra Moccamamma

  SvarSlett
 9. Nydelig!!
  Jeg driver med litt hamskifte jeg også.. Foreløpig er det vaskebøtte og rengjøring.. Som belønning tenkte jeg å ta frem litt høstlig pynt og lilla puter og stash.. Blir så lunt og kos med en gang :)

  Kjempeflotte bilder også fra kjøkkenet ditt. Og naturbildene vakre! Og bryllupsantrekket var kjempelekkert!

  Må bare fortelle at jeg brukte inspirasjonen fra tyllen i taket ditt, vi hadde engletema for barnebursdager i helga..

  Ha en finfin kveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 10. Skjønne,skjønne Elin..så fint du har det,elsker å se heimen din.Nydelig! Ja høsten er her nå,jeg liker alle årstider jeg da.Ikke like godt men alle har sin sjarm.Jeg elsker å tenne lys å denne årstiden er så fin til det.Ja helt enig,naturen tar imot oss med åpne armer å gir oss styrke.Jeg får også hjelp av naturen når ting er vondt.Guds frie natur... Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Jeg for min del elsker høsten. Den klare lufta, de vakre fargene, mørke kveldene og regn mot vinduet... som skapt for kos og hygge! Og i din stue hadde jeg helt sikkert kost meg -med gode samtaler og god stillhet!
  Ønsker deg en fin kveld!
  KLem
  Lise

  SvarSlett
 12. Nydelige stemningsfulle bilder

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 13. Hej vännen,
  Jag är så glad att du är tillbaka på bloggen igen. Dina inlägg gör mig glad och full av inspiration.
  Kram J

  SvarSlett
 14. Elin, jeg vtror jeg elsker deg!!! Det vidunderlige innlegget under akkompagnert av vakre Ole Paus. Og det du skriver om våren.. jeg er så enig! Synes at overgangen fra den lyse sommeren til den mørke høsten er tung. Mitt indre bilde er karse og finklær - forventningsfull på vei til 17.mai feiring på grendaskolen da jeg var rundt 10 år... Takk for det vakre du deler.
  Klem fra forelsket Jannicke ;)

  SvarSlett
 15. jeg liker høsten..helt til alt har blitt brunt..da har den mistet sjarmen ;)) liker også ut og gå i den klare deilige lufta :))

  vakre bilder fra heimen..kjekt å kunne plukke inn blomster nå også..idag har jeg plukka inn roser,hortensia,epler og plommer :))

  jeg nyter de vakre bildene dine av både fjell & fjord Elin..keep them coming ;))

  klem fra meg..
  Anne♥

  SvarSlett
 16. Jaudå, her inne i Voldsfjorden har sola kommet og gått i dag....litt regn og lavt skydekke innimellom....men sol på umodne tomater og plommer.....håpet om en siste varmebølge henger i en tynn tråd nå.....

  Klem Moccamamma

  SvarSlett
 17. Nyyyydelige bilder Elin=)!!! Du er så flink!!! Ha en super uke=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 18. Koselig i stua di:) De små kommodene passer godt inn med den fargen. Lampa di har litt sånn skjerm jeg skal ha på lampa mi...(hvis den blir min da;) Den type skjerm skaper en mykhet jeg er på jakt etter for å stå i stil til det skapet mitt. Samtidig skape en kontrast mot wire-belysninga forøvrig.

  Puter er alltid et aktuelt tema og de du har fått tak i er lekre:)

  Flotte bilder og de i seg selv er flott medisin:)

  Håper du får en god dag....klem

  SvarSlett
 19. nyyydelig harmonisk stue...
  veldig kosleig og fin!!

  ja det er deilig å gå i naturen... og selv om man har interiørblogg, må man kunne ta bilder fra naturen... eks, magasinet Lev landlig inneholder tema en interiørblogg må kunne inneholde...

  klem og fin dag til deg!
  klem,magny

  SvarSlett
 20. Herlige bilder fra vårt vakre land du viser og synes det er flott jeg, kanskje fordi jeg selv har litt natur blant interiør "tingene"-
  Motsatt av deg, høsten nytes og er den beste tiden, våren er tett nese, snørr, allergimedisiner og sitte inne:(
  Og jeg elsker at vi har hatt en så flott høst hittil, som jeg sikkert ikke er alene om-

  Så fint det var i stuen din og lekkert med den lilla detaljen og nope puter får man aldri nok av.

  Ha en flott dag, kjære deg.

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 21. Hei, Elin! Så vakre bilder fra stuen din! :o) Liker så godt de lampeskjermene dine fra Tine K. I disse dager står jeg og vipper mellom en slik skjerm fra Tine K og en skjerm fra Slettvoll. To ganske ulike uttrykk, men faktisk kan begge funke over spisestuebordet mitt. :o)

  Ønsker deg en fin høstdag!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 22. Hei vennen!
  Ja, sommeren er definitivt over for i år, og høsten er her med full styrke. Jeg sier, at bare været er bra, er høsten en nydelig tid. Men, når regnet pisker mot ruten, da liker jeg meg ikke noe særlig. Vel, vi får tenne lys, pynte og stæsje inne, så kan vi nok klare å kose oss i høsten likevel - ikke sant..?? Nydelige bilder du viser fra stuen - dere har det så lunt og godt - et utrolig vakkert hjem!!!

  Ha en finfin uke videre Elin - sees igjen snart!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 23. Hei vennen...du har det bare så lekkert i heimen altså;o) Og det soverommet deres, mener jeg fortsatt skulle vunnet hele konkurransen hos NIB!!!
  Fortsatt go`uke til deg fra meg som digger deg...juhuuu, det rimte vist detta.

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!