...

fredag 24. september 2010

Draumar gjennom eitt år...JUNI 2009

Status: Ei litt skakk-køyrd og sliten Elin les bloggar. Har vore sjukmeld sidan 01.01.08. Elskar denne nye verda eg fann for nokre månedar sidan. Det er så godt å få inspirasjon frå andre, og eg NYT å koble av med interiørbloggar. Eg trykkjer meg ein dag inn på Blogger, og finn ut litt om det å starte ein blogg. Skal eg prøve meg? Det er jo ikkje så vanskeleg? Eg oppretter ein konto, og eg veit med ein gong kva bloggen skal handle om. Draumar. Elin sine Draumesider. Eg skriv litt om meg sjølv, om fjellturar, om livet. Om det å vere sjuk. Men eg får aldri noko system på ting. Forstår ikkje korleis eg skal setje inn bilder... Sommaren går. Eg får meg speilreflekskamera i ti års bryllupspresang, som eg etter kvart får til å bruke. Ein av yndlingsbloggane mine er Husfruas Memoarer. Og Hulda har ein slik fin lampe på eit innlegg ein dag... Eg sender ein mail til Hulda, og spør om eg kan få vite kvar ho har kjøpt lampen. Hulda er kjempehyggjeleg, og eg blir så forundra... Har ho verkeleg tid til å svare lille meg? Sjølvtilliten stig nokre hakk. Kanskje eg skal byrje å vise verda kva eg bloggar om? Viss der er fleire som Hulda der ute?

I september bestemmer eg meg for å starte på nytt. Skal publisere... Eg snakkar med NAV, for eg tenkjer at dette kan vere ei slags aktiv sjukmelding, sidan eg ikkje har nokon arbeidsgjevar å forhalde meg til? Og eg bestemmer meg for å blogge dagleg, slik at eg får dreisen på dette. Første innlegget blir posta 24.09.10. Og no er temaet interiør. Men eg er livredd for å dumme meg ut! Tenk viss kjentfolk finn ut om bloggen? Det skal vise seg å vere eit lite problem. Eit mykje større, er at eg forstår jo ingen ting av det tekniske? Held på å bli galen av HTML kodar, og er kjempeoppteken av lay out og duppedittar
(les: gadgets) Bilderedigering er eit ukjent fenomen, og eg blir heilt sveitt av alle dei vakre bloggane rundt omkring. Første tida har eg nesten ikkje lesarar. Eg skriv mengder av slike sjølv... Min første kommentar kjem frå Elin lenger aust, med bloggen Elins drømmer. Deretter Hulda, og kjære Anne med bloggen Emmas Verden. Ei veldig kjekk jente, Karin, dukkar også opp. Karin har vore ein fantastisk støttespelar sidan. Alltid positiv, med så vakre helsingar til meg! Alltid! Også ei lokal dame smiler til meg ofte med fine ord, nemleg Idun som lager ein heim.

Teljaren min kjem på plass 04.10.09. Den tel ikkje unike treff før ein gong i januar, men den har aldri tellt mi IP adresse. Tenkjer denne perioden utgjer ca.5000 for mange treff.  Det skjer noko med bloggen fram mot jul, plutseleg er der mange lesarar, og verda åpnar seg. Nye bekjentskap frå utlandet også. Sterkast inntrykk gjer Gùa, med bloggen Hvitur Lakkris, og Mia med vakre Lilla Blanka.  Andre landskvinner som er innom med flotte ord var  Kerstin med bloggen Mitt hvite hus, Magny med den vesle krinkelkroken sin, og vår alles kjære Kari, med My home is my Castle og Marianne med bloggen Hverdagslykke. Det betyr enormt! ENORMT! For innimellom vil eg berre gje opp. Føler at dette ikkje er mi greie, og at det er bedre å styre med fotograferinga mi, og ikkje publisere noko... To andre damer kom også inn i livet mitt før nyttår, Anette Willemine og Elin Anita. Og eg fekk oppdage at gode venskap kan byrje ved ein einskild bloggkommentar... :)

Nyåret gjev som sagt eit løft, og bloggen veks seg plutseleg større. I voldsomt tempo. Eg er så glad! Og føler kreativiteten i kroppen, etter ein kjempelang periode med tristheit og tugsinn. Så slår ting meg i bakken, og eg får det tøft igjen. I forvilelsen slettar eg bloggen. Og angrar med det same. Eg har jo jobba så hardt dagleg med dette? Eg bestemmer meg for å starte opp igjen med blanke ark. Men følgjarane mine "forsvinn". 150 stk. ligg igjen på den gamle bloggen. Men eg ser fort at folk finn meg likevel, og mange er snille og legg seg til igjen på den nye bloggen. Veit ikkje kvifor dette betydde så mykje for meg, kanskje det var å få sjå fjesa på sidelinja slik som før? Det går S-E-I-N-T framover. Men etter kvart blir det meir fart i blogginga igjen. Det gjev glede. Og eg er kjempestolt over å ha overlevd nok ein nedtur, med smilet i behald. Eg drøymer nok ein gong... Det går mot sommar, og eg bestemmer meg for å ta
bloggeferie nokre veker. Det gjer veldig godt!

Hausten er her no, og eg har mot min vilje blogga på ein heilt ny måte. Uten så mykje tovegskommunikasjon. Rett og slett for at eg ikkje klarer det. Men kva skjer då? Jau; dokke fantastiske medbloggarar legg att så mange fine ord og helsingar, at eg blir løfta framover av berre godheit! (no renn det nokre tårer her eg sitt...) Det er ein ubeskriveleg følelse, når ein er sliten og lei, og kroppen kranglar. Å få slike heiarop langsmed sida, som igjen gjer at eg finn krefter til å blogge vidare.

Tusen-tusen TAKK!

Det har vore eit fantastisk bloggeår! Eg hadde aldri ville vore det forutan!
No må eg innrømme at eg vurderer å slutte å blogge, for å bruke kreftene på andre ting. Eg har ikkje bestemt meg enno, men lov meg at det blir ein fin ting det også, viss eg finn ut at det er lurt? Eg fekk spørsmål her ein dag om eg er den personen i det daglege, som eg er her inne på bloggen. Ja, det trur eg? Men eg er kanskje mindre personleg enn mange trur? Eg har ei VELDIG klar grense for kva som er bloggbart og ikkje. Sånn er vi vel alle? Eg har lært så utruleg mykje av denne reisa, og eg er så glad for at eg fekk lære det på ein så kjekk måte!

Den gamle bloggen min ligg på eit bilde til venstre i margen her, det er berre å trykkje på bildet, viss du vil besøkje gamle Draumesidene.

Eg har sjekka kor mange følgjarar eg har til saman, har vore så nysgjerrig på det :)

249 har registrert seg som følgjarar, eg har alle alfabetisert og kartlagt frå begge bloggane :)))

Eg har til saman laga og posta 504 innlegg i løpet av dette første året.

Og kor mange bilder eg har tatt? Fleire tusen...

Og viss eg skulle velge meg ut eitt bilde som representerer Draumesidene frå året som har gått?
Gode minner frå dagane før jul 2009. Lillemor som engel over Geirangerfjorden.
Og sola som vart om til ei Betlehemsstjerne, og viss du legg godviljen til, former skya ved sidan av ordet LOVE... Så vakkert, så roleg, så uendeleg godt å kvile augene på. Slik som eg vil at Draumesidene skal vere. Interiøbilder frå året som har gått, kjem i morgen!


TUSEN TAKK for at dokke er der ute, og for at dokke les Draumesidene mine. EXTRA takk til alle dokke som skriv kommentarar, spesielt etter at eg måtte kapitulere...

Eg vil gjerne høyre historier frå dansande medbloggarar før i dag? Kjem til å trekkje ut EIN premie i morgen av kommentarane som blir lagt igjen her i kveld! Har fått nokre flotte ting frå Verdens Beste Anne, frå butikken hennar Emmas Verden! TUUUSEN TAKK!!! Og eg storgleder meg til å gi dei vekk til dokke! Eg kjem også til å gi vekk ei knaggrekkje i gamalt trevirke, E.PDesign, homemade. Og nokre ting til trur eg... ;)


INGEN FEIRING UTEN EIN SKIKKELEG
GIVE AWAY SJØLVSAGT!

FØLG MED PÅ SØNDAG! 


GODE KLEMMAR TIL GODE MEDBLOGGARAR!


NB! Eg er borte i kveld, lillemor har endeleg bursdagsparty med klasseveninnene på den
gamle skulen i bygda,så eg dansar nok disco heile kvelden. Har varma opp før i dag ;)
Håpar dokke også dansar litt til!


 TUSEN TAKK TIL ALLE SOM DANSA SAMAN MED MEG FØR I DAG! RØRANDE!
ELIN the dancing queen ;)31 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med et fantastisk bloggeår! Jeg fant deg jo for ikke så veldig lenge siden, men du traff sjelen min! Faktisk så mye at jeg måtte lage et innlegg om det... Møter som setter spor, heter det hvis du vil lese...

  I dag har jeg danset på jobb... riktignok veldig forsiktig... er vel verken blogging eller dansing jeg skal gjøre på jobb, men en liten svingom med kontorstolen måtte jeg ha! Og smilet gikk rundt :)
  Uansett hva du velger å gjøre, så vil jeg takke deg for det du har gitt meg! Takk for at jeg har fått dele så mange vakre øyeblikk hos deg!
  Lykke til videre! Om du slutter å blogge, så håper jeg at jeg en dag får se en inspirasjonsbok med forfatter Elin....
  Klem
  Lise and her dancing chair :)

  SvarSlett
 2. Elin... Tusen takk for at du nevnte lille meg da...Jeg ble rørt å på gråten... Jeg skalv nesten da jeg leste det du skrev.Så flink med ord er du.Jeg leste alt flere ganger å fikk med meg at du tenker slutte å blogge,det må du bestemme selv,følg hjertet ditt.Selvfølgelig er det fint for deg om du vil det.Men kan ikke innrømme at det vil være en fin ting for meg...men vil du skal ha det bra å ikke bli syk av det du holder på med.Men jeg støtter deg i det du bestemmer deg for Elin-mor.Du er en enorm stor inspirasjonskilde for meg å du har rørt meg med fin tekst å vanvittig fine bilder... Men uansett hva du bestemmer deg for så støtter jeg valget ditt Elin.Ønsker deg en fin helg.Kos deg masse.Klem fra Karin

  SvarSlett
 3. Hei Elin
  Håper virkelig ikke du slutter med bloggen. Du er en av mine favoritter. Men uansett hva du bestemmer deg for har du min støtte.
  Ha en fin kveld på dansegulvet
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Kjære, Elin! Nydelig innlegg om året som har gått. Gratulerer så mye med ditt første år som blogger. Du og bloggen din har betydd mye for meg dette året, og jeg er veldig glad for å ha fått deg som venn. Selv om vi aldri har møtt hverandre så opplever jeg deg som en venn. Hilsener du har lagt igjen på bloggen min, og mailer som har gått mellom oss, er klare bevis på det.
  Den første gangen jeg var inne på Draumesider, ble jeg bergtatt av bildene dine. Jeg har sagt det mange ganger før, men du rører ved noe i meg med dine vakre bilder. De speiler din gode personlighet og viser meg at du er et vakkert menneske. Etter det siste året sitter jeg igjen med en god følelse av at vi en dag kan møtes. Da skal du få verdens beste klem. ♥

  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med feiringen! Utrolig fint innlegg. Veldig bra skrevet. Jeg er glad for at jeg har "møtt" deg, og håper at du fortsetter med bloggingen fremover. Husk at det er lov til å ta seg en pause fra bloggen innimellom:-) Klem

  SvarSlett
 6. Kjære Elin!
  Oppsummeringa di av året som er gått, er like flott som alt det andre du lager her inne! Uansett hva du bestemmer deg for med tanke på bloggen, har du allerede gitt så mye av deg sjøl at du har satt spor i meg som for alltid vil være med meg. Gode spor satt av et vakkert medmenneske!
  Noe dans ble det ikke her, for her produseres ting til julemesse på november - men jeg kan ta en svingom før jeg legger meg i kveld, til ære for deg og drømmene dine!
  Takk - og gratulerer!!
  Klemmer fra Lise.

  SvarSlett
 7. Åh du skjønne Elin....Du er GOD du, tvers igjennom.....

  Gratulerer masse med bursdagen til bloggen din :)
  Som de andre over her, er jeg bare blitt så glad i bloggen din og jeg håper du kommer til å fortsette med det..
  Her inne kan jeg bare slappe av og kose meg med de nydelige bildene og den gode teksten du alltid kommer med...

  Stor, stor klem
  Kari

  SvarSlett
 8. Kjære Elin! :) Eg og Storm vart med på dansen i dag :) Musikken på full guffe, eit stearinlys som mikrofon og ikkje minst, vrikking på heile kroppen. hehe :) (Ja, vi var aleine i huset, tihi.. men det er ikkje første gangen at vi danser;)

  Du er eit av dei mest fantastiske menneskene eg har blitt "kjent" med her inne. Du gir så mykje heile tida, deler så mykje .. Eg skjønner godt at du tenker at det kanskje blir for mykje inni mellom. Blogging tar mykje tid.. og ikkje minst energi, sjølv om det også gir energi :) Eg er akkurat no inni ein periode der eg ikkje blogger, fordi eg treng den lille energien som eg har. Går endå sjukemeldt.. så dagane glir forbi uten at eg får gjort så mykje..
  Uansett, eg vil takke deg for at du er så god og omtenksom og ikkje minst, eit menneske av gull! :) Tusen takk for oppmuntring og ikkje minst så flotte inspirerende blogginnlegg! Liker so godt å besøke sida di og nyte vakre bilder, ord og musikk :) Følg hjertet ditt du, så støtter eg deg i uansett ka du bestemmer deg for.

  Gode varme klemmer i hopetal!

  SvarSlett
 9. Mens du danser, Elin - så gråter jeg! Dette er så rørende lesing - og du er så flink! Fra å være helt blank på Html koder, redigering og layout, så er du blitt en gudinne. Ikke bestem deg for å slutte å blogge - ta heller en pause - du sier jo selv at det er godt med den støtten og oppmuntringen du får her inne. Du kan nå dit du vil med ditt talent. Jeg har allerede bestilt boken som jeg så gjerne håper du vil lage!!!
  Ha en helt vidunderlig helg!
  Klem fra beveget Jannicke

  SvarSlett
 10. Kjære Elin.
  Jeg danset!!!! Kos deg med discodansen,,,,,og masse lykke til,uansett hva du bestemmer deg for videre. Jeg har iallefall kost meg masse her inne,...og sett bilder jeg ALDRI kommer til å glemme!
  Ha en fin fin helg:)) Og velkommen innom meg igjen om du drar forbi.

  SvarSlett
 11. Eg vil takke deg for året som er gått Elin! Takk for alle gode kommentarar og andre oppmuntringar og ikkje minst dei vakre og inspirerande innlegga dine det siste året!!
  Eg håper du ikkje legg bloggen død, men at du inn i mellom har lyst og overskudd til å gje lyd frå deg.. Men OM du bestemmer deg for å slutte så forstår eg det.. Ta først og fremst hensyn til deg sjølv og helsa di!!

  *stooooooooor klem*

  SvarSlett
 12. Gratulerer med jubileumet og en FLOTT blogg=)!!! Et nydelig, rørende innlegg dette=)! Du er så dyktig med bilder og blogging,virkelig inspirerende, det skal du vite!! Jeg danset og sang meg gjennom gulvvasken i dag;)! Ønsker deg en fortryllende helg og alt godt i fremtiden!!

  Go`klem=)!

  SvarSlett
 13. Kjære Elin-
  Jeg vil også takke deg for ett flott år som du har delt med oss her på bloggen din, og takk for alle koselige kommentarer, den jeg husker best tror jeg er når du skrev en hilsen til meg, den gangen jeg skrev ett innlegg om savnet av min fetter for 1 år siden og du fortalte meg om det du hadde opplevd.
  Bloggen din fant jeg på siden til Elin (elins drømmer) som jeg kjenner fra ungdstiden vår og nå som naboer-

  Håper du danser masse og at dere og ikke minst frøkna di får en flott kveld

  klem fra Eli

  SvarSlett
 14. God kveld når du kommer hjem fra discoen....:)
  Ennå så trøtt som jeg var...så reiset jeg meg opp og vrikka litt på stumpen he he til ære for deg....og jeg følte at du så meg om jeg ikke gjorde det he he...
  Ja..året har gått forfedelig fort som jeg skrev før i dag..og mye har skjedd både der og her...
  Og jeg beundrer deg....flink til og ta bilder,flink til og formidle deg...og flink til og snekre...du kan få til akkurat det du vil....
  Håper at vi en dag møtes...det hadde blitt en stor fornøyelse...
  Grattis grattis grattis....med 1 års dagen..jeg håper innderlig du fortsetter som du reder....men det bestemmer jo selvfølgelig du...
  Vi keep in touche anyway:)
  Stooor elinAnita klem til deg...min bloggvenn...
  og det rørte meg at jeg ble nevnt i innlegget ditt.....

  SvarSlett
 15. Hei vennen:)

  Gratulerer så mye med 1 års dagen:):) Jeg har ikke fulgt deg i ett år, men i litt over et halvt år (som er den tiden jeg har blogget)
  Det er noen blogger som treffer en rett i hjertet. Som er ærlige, sårbare, nydelige og som det er et hjerte bak. Et hjerte av gull, som deler med seg selv. Du er en av dem. En av få, som virkelig legger mye arbeid i denne bloggingen og deler med seg av hele sitt hjerte. Jeg gleder meg til hvert eneste innlegg du legger ut.
  Og angående dansingen: Lillegullet mitt er alltid så blid når jeg kommer inn å tar henne opp. Idag hadde jeg pc'en på sengekanten og tittet kjapt innom deg før hun våknet. Jeg kom dansende og syngende inn til henne, med min nyyydelige stemme;) Hun strålte opp til meg som vanlig, og vi danset ned trappa og inn på badet. Der avsluttet lykkeliten det hele med en liten tissestråle over mammas nye topp (som lå på kanten av stellebordet) Men mamma bare smilte, fordi jeg er så heldig å ha en sånn liten solstråle:) Takk vennen, for at jeg fikk en god start på dagen:)

  Nyt kvelden og ta deg et glass vin:)

  Klemmer fra Lise og Lilja-Aurora

  SvarSlett
 16. Gratulerer med ditt første bloggeår, det første av mange håper eg :) Har vore lite dansing på meg i dag, men eg er med i tankane :) Ha ei fantastisk helg!

  SvarSlett
 17. Kjære Elin...

  Du skriver så vakkert at jeg sitter her med tårer selv...
  Er så glad for alle kommentarer og mail fra deg.
  Dette har ikke vært lett for deg, men du er nok sterkere enn du aner:)

  I kveld skal du kose deg, og så kan du glede deg når du kommer hjem, over de mange som setter pris på deg og den unike bloggen din:)

  KLEM♥

  SvarSlett
 18. Hei Elin! Først må jeg takke for vakre ord, bilder og ikke minst tanker. Du er en utrolig vakker sjel. Takk for at jeg fikk lov til å være med på reisen. Lykke til videre. Klem, Telma

  SvarSlett
 19. Tusen takk for et fint innlegg - så inspirerende å lese, passer på å lese nøye, for å få med alle dine herlige ord! Du har en fin historie å fortelle, som er så vakker og samtidig litt trist. Men du har kommet noen vei, og det må jo være det viktigste! Uansett hva du bestemmer deg for å gjøre med bloggingen, vil du være i mitt hjerte for alltid, du gjorde noe for meg, så tuusen takk for det!

  Jeg danset idag! Etter mannen forlot huset - var det å sette seg for å se hva vi skulle gjøre sammen - og jeg ble helt rar i kroppen, nesten litt sjenert...men jeg ville gjøre det for deg - så jeg skrudde opp musikken på fullt, lukket opp døra fra kontoret og inn til fotostudioet, og stod der og danset meg helt varm - I MORGENKÅPA! Haha! Jeg er SÅÅ glad for at ingen så meg, men jeg ble så glad, og tenkte på deg og din fantastiske væremåte :))) Kunne ikke annet enn å smile - du har en utrolig evne til å få følelser i sving, hos meg ihvertfall :) Det gjorde min dag mye bedre, spesielt siden jeg har hatt litt feber og sånn idag:)

  Ha en riktig god helg, Elin - sender avgårde en varm klem til deg, som jeg håper du vil ta frem en vinterkveld det er veldig kaldt! ;))

  SvarSlett
 20. Gratulerer så mye med 1-års dagen, Elin! For et fint innlegg ... Bloggen din er en skatt!!! Du er så dyktig!

  Største klemmen
  ANETTE:)

  SvarSlett
 21. Hei Elin ! Så vakkert du skriv, eg vert rørt her eg sit. Eg har følgt deg lenge og eg likar meg så godt her inne på bloggen din med alle dei fine bileta og dei vakre orda. Eg hugsar du vann inne på eit jubileumsinnlegg eg hadde, eg vart så glad for at det var du som vann. Eg har jo forstått at du slit og at det er dagar som er verre enn andre, men du kjem att og du gjev ikkje opp. Det er viktig. Eg kjenner meg att i mykje av det du skriv, og med meg går det bra no...... noen små nedturar av og til... Eg ønsker deg alt godt . Klem frå Sigfrid.

  SvarSlett
 22. Kjære deg! Håper inderlig at du ikke slutter å blogge! Vi liker bloggen din veldig godt og er innom den så og si hver dag:) Er så koselig å komme til så fin musikk på bloggen! Du viser og skriver så mye fint!!

  Stor klem:):)

  SvarSlett
 23. Gode klemmer til deg og Elin ;)

  og eg dansa meg sammen med deg gjennom fredags vasken eg ;o)

  og JEPP kor eg kosa meg inne her på bloggen din -- vennen
  smil fra monika

  SvarSlett
 24. Gode klemmer til deg og Elin ;)

  og eg dansa meg sammen med deg gjennom fredags vasken eg ;o)

  og JEPP kor eg kosa meg inne her på bloggen din -- vennen
  smil fra monika

  SvarSlett
 25. Gratulerer med dagen, Elin! Det har vore ei stor glede å få lov til å følgje deg gjennom nesten heile dette året. Bloggen din er så sann, så vakker og så utruleg gjevande å besøke.
  Tusen takk for alle gledesstundene eg har hatt inne hos deg! Når det gjeld vidare blogging, må du lytte til ditt eige hjarte, svaret det gjev deg er alltid det rette.

  Eg har hatt så mykje å stå i med i dag, at eg først hadde tid til å kike innom deg no. Det har derfor vorte lite dansing, men eg har lytta til musikken, og sjølv om eg er ganske "kjørt" så kjende eg det rykte i dansefoten!!

  Stor klem, Regina:)

  SvarSlett
 26. heier på deg at du skal bli helt frisk.
  og det blir du!
  ikke la bloggen ta energien fra deg ihvertfall.
  det finnes mye viktigere ting i livet!!

  SvarSlett
 27. Hei Elin !!
  Så fort eit år har gått, Men du verden så avhengig eg har blitt av å stikke innom sida di, alt det vakre du skaper fra snekkerarbeid , stemning og dei fantastiskaste bilda. Har bare blitt sååå glad i deg på denne tida !!! Forstår veldig godt at du ofte har ville gitt opp ,vi veit vel begge korleis det er når livet og nakken går i bølg og daler. Håper endelig du fortsetter lenge lenge !!!! Når okt kommer skal eg starte med litt trening i stordal , kansje vi sjåast der !!!
  Ønsker deg bare godt vennen !!!
  Stor klem Camilla
  Har prøvd å danse men ligg utslått av spysjuka så det blei med ein liten vrikk ;)

  SvarSlett
 28. JA, no dansa eg og mannen også :) Takk alle saman for ein fantastisk dag!

  E :)

  SvarSlett
 29. HEIA HEIA HEIA!
  (Som du skjønner heier jeg på deg;.)

  Du har en flott blogg!

  SvarSlett
 30. Gratulerer med det første året og jeg håper virkelig det blir mange flere! Du er en stor inspirasjon og selv om jeg er av et "nyere bekjentskap" så setter jeg utrolig pris på å draume meg bort litt her inne hos deg!

  Stor klem...

  SvarSlett
 31. Kjære, gode Elin. Jeg har ikke krefter til så mye skriblerier - og du tar jo helt pusten fra meg, så godt du skriver;-)

  Etter et par gode uker i Hellas igjen, bestemte jeg meg for å legge bort så mye som mulig av rutinene i hverdagen, ting jeg føler jeg "må" gjøre, alt som skal ordnes og passes på... Deriblant også bloggingen. Jeg kunne kutte den helt ut, og det kan det hende jeg gjør, men jeg brukte for mye tid og krefter på å lage daglige innlegg, følge med på alle andre, følge opp kommentarer, etc.. Noe vil jeg savne ved å ikke lenger gjøre det, blant annet deg, men sånn må det dessverre bli.

  Jeg er midt oppe i en utredning, jeg må lære meg å slappe av, roe ned kroppen og livet. Jeg må forstå at ting kan gjøres 80% og likevel være godt nok - jeg går så opp i ting, at når jeg setter i gang med noe, skal det helst være 150% - eller 200...

  Jeg har mer å lære om meg selv enn jeg kanskje trodde, men føler at dagene kommer tilbake til meg igjen, sakte med sikkert - med noen nedturer innimellom. Og kreftene holder ikke til mer enn en times hagearbeid i rolig tempo... Tenk, jeg som kunne holde på i timesvis og dagesvis...

  Men jeg skal tilbake en dag, kanskje som en litt forbedret utgave av meg selv...? Håper jeg klarer å finne frem til essensen, hva som er viktig for meg og å finne en måte å leve et roligere liv i vårt samfunn av høyt tempo og kommersialisering.

  Jeg kommer nok på besøk til deg igjen, Elin. Ønsker deg lykke til med det du tenker på og jobber med, og jeg mener absolutt at du skal legge bloggingen litt på hylla om det er det du føler for. Man bruker mye tid og energi på bloggingen og noen ganger trenger man kanskje å bruke dette på andre ting...

  God klem og varme ønsker fra meg

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!