...

fredag 29. juni 2012

Svart og kvit sommarstoveHalloen! Eg er akkurat tilbake frå ei strålande veke i Bergen by. Vi har kosa oss veldig, ete masse is og hatt det herleg i sola! Eg fekk med meg Home & Cottage (litt skuffande...) og eit aldri så lite stopp på IKEA. Men mest av alt har vi fire i familien vore saman. Ikkje heilt ukomplisert å vere på roadtrip med dårleg rygg, men turen hit igjen gjekk veldig bra. Så gløymer eg fort det som ikkje var like bra. Takksam for å ha vore på så fin tur! :)

Har fått nokre spørsmål om utfordringa eg har på gang, med nydeleg teppe frå TineK og Ølen møbel som blir trekt i morgen. Eg utsatte fristen til 30.juni, men gløymde å forandre fristen på inlinkz. Har du eit bidrag, gi meg eit hint i kommentarfeltet under her. Skal ta med dei som har sagt frå lenger nede her også.

Får kritikk innimellom fordi eg ikkje brukar meir fargar i interiøret. Det er greit. Smaken er forskjelleg oss menneske imellom, og eg har ein kjærleik for svart og kvitt. Mange av møblane måla eg svarte når lillebroren var liten, han blir sju år til hausten. Det er ikkje no eg har blitt hekta. Ikkje den heilt store interiørhandelen i Bergen, men to gigantputer frå IKEA blei med heim. Og eit pledd.


Håper alle fine der ute får ei flotte helg!


Elin


17 kommentarer:

 1. Stilrent og enkelt. :) Flotte bilder under fra hagestua deres.

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder,du har det så fint:)
  Og eg synest nå at me alle skal få ha det slik me liker og trivst med,det er jo det som er bra at alle er forskjellige,noken har jo alt i farger og noken velger små innputt med farger:)det er jo ein sjølv som skal bu i heimen sin og ikkje andre,smaken er som baken er det ikkje det dei seier,hihi:)

  Finaste helg til helg til deg:))
  Klem i fleng:)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder ♥
  Elsker din sorte og hvite stil jeg;)
  Har mye av det jeg og, men sper på med litt farger innimellom:)

  Ha en fin fin fredag!

  SvarSlett
 4. Jeg E L S K E R det sort-hvite hos deg - det er jo blant annet derfor jeg ike klarer å la være å trykke meg inn når jeg ser de nydelige bildene dine! Må liksom innom å se hva du har funnet på ;-)

  Det bordet ditt i hagestua er bare så lekkert! Herlige svungne former!

  Ha ei riktig fin og forhåpentligvis smertefri helg, Elin!

  :-)

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder igjen! Jeg hadde flyttet rett inn:) Og er det virkelig sånn at folk sender deg kritiske mail ang ditt interiør???? Huff da er det jo bare for dem å lese en annen blogg, det er ikke vanskeligere! Stå på med ditt du, vi andre digger det<3

  SvarSlett
 6. Kjekt at du og dine fikk en bra ferieuke, trass i vond rygg! Det pleddet kjøpte jeg også nettopp :) Fortsatt finfin fredagskveld :) Klemmer

  SvarSlett
 7. Lika underbara bilder som alltid vännen!

  Såå fint med det svart-vita!

  Kram och ha en fantastisk helg Elin...

  Mia

  SvarSlett
 8. Nydeleg med svart og kvit sommarstove og, sjølv om eg saknar litt mintgrønt hihi, neida. Her er det berre rosa om dagen. Barnedåp søndag....
  I morga er det bryllaupsfotografering. HÅPAR på litt opplett ein times tid på ettermiddagen... men men vi får vel til eit kvart under tak og.
  Bra dokke kosa dokke i Bergen!

  Klemma

  SvarSlett
 9. Så nydelige bilder du viser! Jeg liker godt fargene svart hvitt du bruker, lekkert! Ser du har vært i hjembyen min :)

  Ha en fin helg Elin!

  Klem Lene

  SvarSlett
 10. Hei på deg.
  Nydelige bilder fra deg som alltid!
  Så bra at du har hatt noen fine dager i byen vår ;))
  Ønsker deg en riktig glad sommerhelg.
  Smil og klem fra Monica (som har et lite bidrag til den flotte utfordringen inne hos deg)

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder, Elin!!
  Og trestubben er virkelig et blikkfang, I love it!! Har du laget den selv??
  Alltid fantastisk flotte bilder her hos deg, du er flink:))
  Kjekt at du kosa deg i Bergen!!!
  Ølensturen kan du ha til gode til formen er på topp, vett du:))
  Vi har premien klar i butikken og jeg har flinke jenter der får den avgårde når du har vinneren klar:))
  Så du må gjerne maile meg, selv om jeg er på ferie:))Ønsker deg en riktig fin helg!! Klem Anita

  SvarSlett
 12. Jeg liker stilen din... Og selv er jeg stor fan av svart hvitt:):) det stue bordet ditt var kanontøft:):) du er flink.
  Ha en herlig lørdag.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 13. Elsker detaljene dine, Elin :) Svart og kvitt er pent! :) Er glad for at du hadde ein fin tur til bergen :) Det er koooslig der! Spørs om vi må ta ein tur på mandag :) Kanskje shoppe bil ;) hehe.
  Ønsker deg fine dagar! Godklem!

  SvarSlett
 14. Nyydelig bilder! Du har det helt fantastisk fint, elsker å komme inn hit å kikke og få inspirasjon:) Her har møblene endelig blitt ferdigmalt og jeg føler jeg har fått et helt nytt rom. Deilig:) Fiin helg til deg, klem

  SvarSlett
 15. Bergen i sol er berre flott!

  Glad du fekk deg ein tur, på tross av helsa..

  Flotte bilder frå flott stove!
  Viktig at alle kan ha sin stil :-)

  Sommarklem

  SvarSlett
 16. Du har ikke gått glipp av noe :) Har ikke bodd i Bergen på 12 år nå, hehe :) En fin by ja men mye regn :)

  SvarSlett
 17. Det er jo bare for dumt å kritisere deg for å ikke bruke nok farger...finnes plenty av blogger som viser farger, er jo bare å velge en av de da, hvis en ikke er fornøyd... jøjemeg, folk er rare! Nydelige bilder nok en gang :-) Digger perlene dine også!
  Klem
  Lise

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!