...

fredag 22. juni 2012

Mirakel skjer, og godbitar frå Blackballoon :)
Det kan skje mirakel i 2012 også. Tenk at behandleren min fekk skikk på rygg og fot...
Eg kan nesten ikkje tru at det går an... Blei så lei meg når krykkene måtte fram. Er van med at det då går ei stund før ting ordner seg. Men beste Leif tok imot meg i ferien sin på kveldstid, og fekk skikk på musklar som stod i spenn. Fantastisk å ha slike medmenneske!

Tusen - tusen takk for alle fine helsingar! Dei betyr
ekstra mykje når dagane er tunge!

Hadde ein fin dag i går nede ved sjøen saman med ungane, med forbereiingar til Jonsok. P.g.a. vèrvarsla blei feiringa lagt til i kveld. Bålet er i ferd med å ta form, ungane i bygda skal få hjelpe til seinare i dag å fylle på under "tipien" av store stokkar dei vaksne sette opp i går kveld. Jonsok er altså St.Hans ;) No har meterologane for sikkerheits skuld meldt finevèr til i morgen også. Så då feirer vi sjølvsagt to gongar! :)

Det er ikkje så ofte eg bloggar om personlege opplevingar, men eg har lyst å vise dokke nokre bilder av paradiset vårt nede ved fjorden. Det er der eg ladar batteria, og finn uendeleg med inspirasjon. Så kanskje dukkar det opp eit innlegg i løpet av neste dagane?

Fin feiring til alle der ute!


Elin

10 kommentarer:

 1. Så nettopp collagen fra Blackballoon selv, snakk om deilig inspirasjon på en fredag! Nydelige bilder.. Så godt å få kroppen til å fungere igjen, fint med mennesker som tar seg tid til slikt selv når de ikke "må". God helg til deg, klem:)

  SvarSlett
 2. Ha en kos feiring:)Her blir det nok lite med det..
  klemklem
  Bra å høre at du kom deg på beina igjen fort denne gangen...

  SvarSlett
 3. Så flott at du er blir så mykje bedre, og på kortare tid enn du er van med :)Gler meg over innlegga dine! God helg te deg, klem Kjersti

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder ...

  Og dåp håper eg du finner att go følelsen din og blir bedre, kanskje eg kommer ut med kamera og Birk og hilser på ein gang - nedi fjæra ;)

  Nyt dagen - monikaklem

  SvarSlett
 5. Så BRA at formen allerede er bedre :)
  *liker*
  Jeg har kjempe-lyst å se bilder fra fjæra... Hvorfor har du ikke vist oss det før hi, hi.
  Kjekt du likte bidraget mitt og håper du orker turen til butikken snart :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. Så godt å høyre vennen!!
  Og sol på jonsok er ikkje kvardagskost;) Dumt storebror er blitt sjuk... Spørs om vi må halde oss heime.

  Nattaklem!

  SvarSlett
 7. Ååå så bra, sånne flinke ryggmenn trenger vi:) supert at han snudde det, plages selv, du blir så hjelpesløs når den slår klikk! Vil gjerne se sjøbilder, i helga er også vi ved sjøen! Deilig! Superfin collage av favorittmerket! Kos deg masse i helga og pass på ryggen, ikke bære tunge stokker...!

  SvarSlett
 8. Det er så deilig når man for en gangs skyld får seg en skikkelig positiv overraskelse! Så godt å høre at det gikk bra med ryggen din likevel :) Ha en fortsatt super St.Hans -/jonsokkveld :) Klemmer

  SvarSlett
 9. Så bra at du fikk hjelp !! :-)
  Nyt søndagen - klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!