...

fredag 15. juni 2012

Flott premie frå Ølen Møbel til ein heldig som er med på utfordringa mi :)


Har den store gleda å meddele at ein heldig deltakar i utfordringa mi får eit NYDELEG TineK teppe, frå Ølen Møbel. (som vist på øverste bildet, airystripe 140x200) Teppet er vakkert i sofaen eller i ein stol, men kan også brukast som teppe på seng. Det er kvit og svartstripa, just how I like it ;) Kanskje eg skal velge meg sjølv som vinnar? Eg laga jo eit innlegg, for å teste inlinkz? ;) Freistande... Men det blir som sagt ein av dokke flinke der ute. Eg har flytta fristen for å vere med til 30.juni, slik at fleire kan rekke å vere med. Grusomt som eg maser?
Vis meg mønster eller TineK! Trykk HER for å bli med!

Fann nokre TineK bilder som eg ikkje har sett før, viss du vil sjå fleire trykk HER!
Artig at der var ei åre på siste bildet, eg hang opp to årer før i veka. Fann dei i fjøra etter orkanen. No har dei blitt veggpryd i heimen her. Skal ta bilder av dei ein annan dag. Eg er ikkje i storform, og det viser att på bloggen. Men kanskje neste veke blir bedre?

Ynskjer alle ei FLOTT helg!


Elin

12 kommentarer:

 1. Heisann, Jeg lag linken til innlegget til konkurransen http://draumesider.blogspot.no/2012/05/utfordring-vis-meg-mnster-og-gjerne.html

  sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 2. For en utrolig FLOTT premie:)Krysser alt som krysses kan, i en hard konkurranse. Så mange flotte bidrag. Moro med utfordringer synes jeg:)
  Ønsker deg riktig god bedring og en fin fin helg.
  Klem Monica:)

  SvarSlett
 3. Det teppet er så lekkert! Jeg falt for det første gang jeg så det og det kunne flytta rett inn her! Krysser fingrene for at jeg er den heldige;)

  God helg!!

  SvarSlett
 4. Så utrolig fin premie!! Selv har jeg fint lite av hverken TineK inspirert mønster eller TineK. Ikke så jeg kommer på nå hvertfall...

  Men ønsker alle deltagere masse lykke til!!

  Klems

  SvarSlett
 5. ...men det betyr ikke at jeg ikke ønsker meg det...hi hi

  SvarSlett
 6. Da er jeg med!! ;DDD

  ps: Utrolig fint det ble med hvite gulv på loftet ditt!

  SvarSlett
 7. Så digg en utfordring, jeg hiver meg med! Dette blir spennende:) flinke du!

  SvarSlett
 8. Morsom konkurranse, flinke deg! Jeg kan visst ikke delta for jeg har ingenting av Tine K (tror jeg:-)) Men jeg har alltid ønsker:-)

  Så koselig det ble med de hvitmalte gulvene på loftet. Jeg står også på hodet i malingsspannet for tiden og har nesten ikke tid til bloggeaktiviteter.

  Ha en flott søndag, kjære deg og dine!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 9. OMG for en fin premie!! Det teppet ville glidd rett inn her, det er sikkert og visst! :) Da er det bare å vente å se hvem som blir den heldige vinneren. Jeg har jo vært over måte ivrig i konkurransen, med to innlegg, hihi. Fortsatt super søndag! Klemmer

  SvarSlett
 10. Å herlighet for en fin premie!
  Heldige vinner!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. I have recently started a web site, the information you provide
  on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.


  Visit my website; sdgagency.com - ,

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!