...

torsdag 6. oktober 2011

Rå betong på hjerna, litt om baking og så nokre nye gardiner...Titlane mine når stadig nye høgder... Men eg har mykje på hjertet i dag :) Eg har blitt veldig kresen på interiørblad siste månedane. Har gått litt lei av alt det tradisjonelle, og har søkt mot det meir røffe og industrielle. Eg når jo aldri dette uttrykket her heime? Men eg prøvar med godt mot innimellom. Blant anna ved hjelp av krukker og telyshaldarar i betong. Er så glad i desse! Kjøpte mine første betongkrukker på Kremmerhuset for mange år sidan. Desse kom fram att sist vinter. For nokre dagar sidan, kom eg over siste utgåve av Interiørmagasinet, med ei veldig innbydande framside. Eg bladde meg fort gjennom bladet, og kjende at pulsen auka. Snadder! No har eg endeleg fått ei stille stund, og KOSA meg! Imponert! Eg kunne lett gått rett ut og forskala ei ramme, for å lage meg ein støypt benk e.l. Men eg hadde eit litt ublidt møte med ein jernbolt i fjeset i går kveld, så eg trur den støypinga får vente. Kjem akkurat på at nakken min nok heller ikkje hadde satt pris på slikt... Men eg blir i fyr og flamme, og kjenner at eg er kjempeklar til å røffe opp heimen endå meir! Så viss du har same merkelege lystene som meg, kan sikkert dette bladet få deg til å gå bananas i sementposen?

Vil lage slike muslirundstykker! Er det nokon som veit om ein berre kan dryle deiga oppi slike potter som er vist på bildet? Eg har jo akkurat slike, men tåler dei ovnstemperaturen? Anyone??? Oppskrifta finn du på s.54 i bladet.Kanskje eg slår til med bakedag i morgen, og "Elin gjer ting ho ikkje kan"-innlegg? ;)
Nevnte eg at eg bora ei tann uten at bedøvelsen virka i går? Eller at eg og bilen min vart rygga på av ein trailer? Nei, det gløymde eg vel... Uansett, eg er like blid i dag. Venter på at blåauget skal blomstre for fullt. Enkelte dagar er verre enn andre. Men no sitt eg her berre og smiler fornøgd saman med bladet mitt. Hjelper faktisk ikkje å deppe. Bilen gjekk det veldig bra med forresten!
Elin

11 kommentarer:

 1. Fine bilder, og betong liker jeg :)
  Bra du har en fin dag, enig, men høsten kan jo være tung, da hjelper det å tenne litt lys og smile med gode venner. Ønsker deg en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte bilder, og ja liker stilen din.
  Ha en flott kveld

  Klem

  SvarSlett
 3. Hu hei hvor det går!

  Du frister virkelig med masse fine innlegg og bilder for tida - og for en GiveAway du skal ha!

  Det måtte vel være en såkalt dårlig dag i går - bra du fant et blad som holder humøret oppe :) Jeg hastet avgårde fra jobb i dag, lett forfjamset over at det dukket opp en påminning om tannlegetime 15 min før avtalen. Hadde glemt hele greia, men når jeg kom fram så var det feil dag! Og nå har jeg utsatt hele greia en måned.

  Pottene kan jeg ikke svare for, men jeg tenker at det er greit å vite om det er "trygg" glasur på dem, og at det ikke er noe med tungmetaller (kanskje det er forbudt over hele kloden nå?)

  Keep smiling - keep shining!

  Klem fra Moccamamma :)

  SvarSlett
 4. Oj,Elin. Borre uten at bedøvelsen virker,og bli rygga på av en bil?? Det høres grusomt ut,begge deler. Huffameg,er det mulig liksom? Og så på samme dagen. Elsker den stilen jeg også,den er tøff. Liker bildene dine så godt,så godt,så godt...;-) God bedring til blåøye og til tanna di.Klem

  SvarSlett
 5. Heia. Går det bra med deg eller??? Huffa.... Knall Fine bilder under her vaffal. Det er så fint hos deg Elin. ;0) Jeg driver å lager mye om dagen som blir som drivved. Nemlig ting laget av pallekarmer,det blir kjempetøfft. Må være noe for deg vel? Hihi
  Ha en fin kveld. Klemmmmm. :0)

  SvarSlett
 6. nydelig! Elska bilda, det e mye av det samme jeg liker. Veldg røfft men alikavel lunt
  Du ha det så fint hjemme!!
  Fin fin torsdag kveld til deg
  klemmer

  SvarSlett
 7. Du har innlegg som meg i dag, om litt alt og ingenting;-) liker sånt.. Lekre stuebilder..

  Digger nattbords lampen din? fre hvor??? Hmm.. KLEM

  SvarSlett
 8. Seriøst, IKEA!!! Oh ho.. Da kan man jo ha råd til den også da.. Hmm.. Turen må nok snart gå dit igjen ja..

  KLEM IGJEN

  Håper forresten formen er grei etter møtet med traileren? nakken din? uff...

  SvarSlett
 9. Ha ha, nå ler jeg av tilene dine:) Som når nye høyder:) Men jeg synes titlene er ålreite, jeg, ikke lett å finne på noe fancy hver bidige gang...
  Vet ikke hva som var verst av trailerpårygging eller tannlegebesøk?
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. Om nokon hadde prøvd å bora i mine tenner utan at eg hadde bedøvelse som virka så hadde eg ikkje vore aleine om å ha blåauga - og den trailersjåføren kunne nok brukt solbriller ein regnfull dag også. No ser det kanskje ut som om eg er ganske voldelig - men det er eg altså ikkje :) Ganske snill egentlig, berre veldig veldig tøff på avstand... Stor i ord - liten på jord er kanskje ein passande påstand i denne samanhengen ;)

  Håper nakken din ikkje fekk rista seg i dette krasjet!!

  Interiørmagasinet blir mitt i morgon, that's for sure! Takk for tipset :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 11. Pårygga og borring uten bedøvelse?? jeiiss....

  Håper bladet ditt hjelper og trøster deg litt! ;)

  klem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!