...

torsdag 6. oktober 2011

Premie frå Karisma InteriørKarisma har eigen blogg HER og nettside HEREr det rart eg smiler? Tenk å få gi vekk alle desse fine tinga?
Lurer litt på korleis desse GiveAway reglane skal vere? Eg har tidlegare gitt eitt lodd uansett om folk har vore følgjarar eller linka... Det er sjølvsagt kjekt å få spreie "the word", men eg veit ikkje heilt. Alltid kjekt med nye følgjarar også, men kjekkast å få dei fordi folk likar bloggen...

Kva synes du?


Elin7 kommentarer:

 1. Så fin bok! Den vil jeg gjerne ha, ja :) Jeg er selv følger av bloggen din, men mener likevel det er greit at folk får lodd uansett :) Det er ikke så lett å kontrollere alle loddene når man har så mange slike regler..

  SvarSlett
 2. Personlig synes jeg det er gøy med en vri på give-away' ene...finne noe deltagerne kan fortelle om,bli bedre kjent på den måten:)
  Nok en flott premie Elin,imponert...ja du er kjempeheldig som kan få lov å gi vekk alt dette fine!
  God helg til deg og dinevi ruskeværet:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 3. Så fin premie, Elin! Skal jeg ta et lodd her?
  Som du skjønner har jeg ikke hatt noen give away enda. Men jeg registrer jo at de fleste ber om at man må legge seg til som følger og linke. På den måten får de jo en haug med følgere. Jeg deler nok mer din oppfatning. Men i iveren etter å få flere følgere hadde jeg kanskje gått i fellen og bedt om både linking og følgere. Huff, jeg klarer aldri svare kort og presist..!!
  Ønsker deg en flott helg, snille deg!!
  Stor klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Den ene herlige gaven etter den andre her:)

  Ønsker deg ei god helg:)

  SvarSlett
 5. Så utrolig mange flotte gaver, dette vil jeg selvfølgelig være med på. Ønsker deg ei fin høsthelg Elin, klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Yuhuu! Jeg er med! Det viktigste er jo folk som faktisk følger bloggen, altså folk som er innom og leser. Ikke folk som kun legger seg til som følger, og kommer aldri mer tilbake...
  Uansett - have a good weekend, som vi sier her østpå:)

  SvarSlett
 7. Hei, eg er gjerne med.

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!