...

onsdag 7. mars 2012

Kjøkken - Kitchen


Enkle, kvite gardinkapper, nye møblar på vei inn i rommet, kvite ranunklar på det gamle bordet... Grunn både til å kjenne vårstemning, og STOR forventning til investeringane eg har gjort i det siste. Kjenner at blodet pumpar litt fortare i årane av spenning :) Og det kan jo trengast etter dei siste månedane. Håper postpakkane mine er her SNART!

*

Eg har fått eit nytt favorittblad; KK Living. Har lest og bladd i det fleire gongar. Noko som eg ikkje får til med andre interiørmagasin for tida. Det er ikkje det at der var så mykje som akkurat er i mi interiørgate, men der var så mykje som fekk meg til å tenkje nytt. Vi var på besøk hos Irina i sommar, og ho meinar at eg treng meir fargar rundt meg. Det kan godt hende? Men til opplysning er jenterommet i huset i ferd med å få ein makeover, og der blir det nok ein del Irina-fargar ;) 

Sånn ellers har eg funne ut at mine "fargar" er nok musikken som alltid strøymer ut i dei romma eg oppheld meg i? Eg er avhengig. Må ha fin musikk når eg skal kose meg, slappe av, trene eller vere kreativ. 

*

Eg har kome i gang med ny behandling i dag, og etter kvart skal eg i gang med eit nytt treningsopplegg for ryggen min. Eg har klart meg uten krykker siste veka, og kjenner at det var mykje kjekkare å lage blogginnlegg i dag, med ein nakke som er veldig takknemleg for å sleppe belastninga ved krykkebruk. Kanskje innlegga blir litt hyppigare? Ha det fint!


Elin15 kommentarer:

 1. Flytter inn på kjøkkenet ditt jeg...

  Har også falt for nye kk living!! Har lest det om og om igjen... Og det er lenge siden sist når det gjelder interiørblader!

  Lykke til med treninga

  Klem

  SvarSlett
 2. For et herlig innlegg:) Lyser optimisme. Så bra! Jeg har kjøpt
  KK living i dag, men nå skal jeg ha klubb-besøk, så bladet må vente til i morgen;)

  Jeg har fått til et nytt dikt i dag, er så fornøyd med det etter ei heller vanskelig tid. Ligger på bloggen min hvis du vil lese?

  Men igjen, er herlig innlegg, og bildene dine er jo bare vakre.

  SvarSlett
 3. Så fantastisk flott kjøkken,lyst og delikat:)
  Enig med deg med Kk Living,det var faktisk et blad eg brukte tid på,istadenfor mange andre blad som eg bare skummer igjennom.
  ha ein fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Ja kjøpte det samme dag det kom ut,og så vant jeg det hos Hviit neste dag he he,jeg sa hun kunne trekke det til noen andre.Men har ikke hatt tid til å saumfare det ennå...men det kommer nok tid...
  Kjøkkenet ditt er en drøm...litt farver gir energi ...den gule døra mi er som en energibooster he he
  Bra å høre at du begynner og komme deg litt....deilig at det nå er snart vår...
  klemklem til deg

  SvarSlett
 5. IT LOOKS SO GORGEOUS AT YOUR HOME! HUGH ANJA

  SvarSlett
 6. WOW for et kjøkken! Digger den skjenken din! Ønsker meg en skjenk til mitt kjøkken!


  Lykke til med videre behandling :)

  SvarSlett
 7. Så godt og høre, Elin....krysser fingre for at du er på bedringens vei. Ryggen er dyrbar!

  SvarSlett
 8. Jeg synes kjøkkenet ditt er kjempe fint som det er, men vi trenger alle en forandring en gang i blant:) Gleder meg til å se hva du har funnet på! Og jeg digger slagbenken din. Sort og kul:) God bedring til deg

  SvarSlett
 9. Herleg!
  Glad du er betre!

  Herleg når energien dukkar opp litt etter litt :-)

  klem

  SvarSlett
 10. he he... for ett flott innlegg vennen min. jeg gleder meg virkelig med deg. Selv om du ikke har sååå mye farger på hjemmet er du en person med mye farger i deg. Vakker og snill. Hva er i pakken... det bør du sende meg en pm på !! Lykke til med alt :) Og kom gjerne på besøk igjen !! var sååå koslig :)
  Klem

  SvarSlett
 11. Da skal jeg kjøpe kk living, artig å prøve noe nytt. Humøret ditt lyser igjennom.....og for et herlig lys på kjøkkenet!!!!

  Ha en fortsatt fin dag, og snart en fin helg...klemmer

  SvarSlett
 12. Jepp, KK Living var eit supert blad!

  Så kjekt at du er på bedringens vei, og veit du, no kan du trena med musikk på øyrene også - for du er vinnar av ein eplegrønn Ipod hos meg :) Og det gleda meg at det var nett DU som vann, då smilte eg bredt!

  Eg sender den i morgon, så kanskje har du den alt til helga?

  Klem Eli

  SvarSlett
 13. Liker kjøkkenet ditt veldig ♥ og så godt å høre at du er litt bedre... Innlegget under var også fint, Slettvoll har en stil jeg liker veeeeeldig godt :)) Ønsker deg en fin fredag og helg som kommer. Klem fra Mette

  SvarSlett
 14. For et lekkert kjøkken! Dette bilde lagres og skal brukes til inspirasjon. Veldig veldig fint! Smil:)

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder - herlig lyst og fint. Skikkelig vårstemning i heimen :)

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!