...

søndag 12. april 2015

I T ` S A B I T lonely...To blog in 2015 is a lonely experience.
When I started i 2009, the idèa was to create a creative network.
To be in contact with others, to get out of my bubble.

These days blogging means something quite different.
I share my pictures, without expecting comments back. It`s OK.
But sometimes it feels meaningless? You have no idea if your readers like what they see?
Instagram is the new way. And I see it is less complicated. Not all the words, and fixing the pictures from your phone. Maybe it`s time to give up blogging? 

Thank`s to the few of you still posting a comment!
You make a difference for me, I have to admit.

You find me on instagram as DRAUMESIDENE
Elin

14 kommentarer:

 1. Det er rart det der som ting forandrer seg. Jeg skjønner jo at jeg med min lille blogg og mine mer middelmådige evner ikke får noe særlig respons, men at du skulle slite med det samme hadde jeg ikke innbilt meg. Må innrømme at jeg har blitt mer og mer slapp med å kommentere på blogger selv. Det er fryktelig synd om bloggene skulle dø ut, men vi har jo egentlig oss selv å takke alle vi som leser uten å kommentere.

  Bare for ordens skyld, jeg elsker å se de flotte bildene fra ditt spennende hjem, så jeg håper inderlig ikke at du slutter å blogge.

  SvarSlett
 2. Oh, shame on me! I confess, I read every post of you, I like your style, your home.
  But.....always to"lazy" to comment, that's not fair from me. You do a great job and don't honor it enough. Sorry
  Best wishes from Germany
  Sabine

  SvarSlett
 3. Dear Elin, I love your Blog and the beautiful pictures you always take. I am a silent reader and usually never leave a comment because I never thought it would matter....I guess I was wrong. I truly hope you will keep on blogging, because you have the best and most interesting Home & Style in my opinion. You have inspired me in many ways in decorating my Home and I would really miss you and your Blog :-)
  I wish you all the best whatever you may decide....
  Greetings from Germany
  Linda

  SvarSlett
 4. Skjønner jo at du blir litt oppgitt av oss lesere, ser den! Men jeg håper du fortsetter å blogge, du har sånt et herlig hjem, bare elsker å titte innom deg! :)

  SvarSlett
 5. Dear Elin,
  I truly love your blog, visit it nearly daily. I haven't thought about this until today and am really sorry - I rarely leave a comment. But I hope you keep your blog alive. You are a big inspiration for me and my home.
  Best wishes.
  Dorothee from Germany

  SvarSlett
 6. Hei Elin!
  Eg les alltid dine blogginnlegg og kommenterar av og til.
  Bloggen min vert 6 år til sommaren og lever enno.

  Det er alltid kjekt når nokon kommenterar det eg legg ut.
  Og viss det vart heilt stilt hadde eg kanskje, men berre kanskje slutta.
  For meg er bloggen som ei form for dagbok, små bilder og tekstar som viser korleis livet er og har vore.

  Vonar du har det bra!

  Stor klem sendt innover fjorden :-)

  SvarSlett
 7. Hei Elin,
  Føler mye av det samme som deg. Har vært med fra den "gyldne" begynnelse - fra å ha veldig stor respons til bare å få noen få tilbakemeldinger på hvert innlegg den senere tid Feedback er uten tvil viktig, og for meg ble det etterhvert slik at når det ble mindre tilbakemeldinger hos meg, mistet jeg litt av "driven" og ble dårligere selv på å legge igjen kommentarer hos andre. Litt sånn "å skyte seg selv i foten", jeg ser den.... Vel, jeg fortsetter nok å blogge enda en stund, om enn med ujevn rytme :)

  Hva din blogg angår Elin, så håper jeg virkelig du fortsetter. Som du vet har bloggen din vært til stor inspirasjon for meg fra ditt første innlegg, noe jeg håper den vil bli også fremover :)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 8. Thank you all! I have to admit I did not mean to complain... But It`s sometimes hard to find the energy to try to reach out? And like Hildegunn is writing in norwegian; I agree. We are not writing to other bloggers either. I will continue blogging. How long? I don`t know. Thank you all for your comments! I understand there are some "real" people out there! :)

  Love,
  Elin

  SvarSlett
 9. Kjenner meg dessverre igjen i det som mange andre skriver, nemlig at jeg er for ”lat” til å kommentere. Mest pga. konsentrasjonsbesvær, da jeg bruker ganske mye tid på å formulere setninger og det drener meg en del for energi. Dessverre. Synes du nok er den dypeste blogger jeg følger – liker godt å følge med i privatlivet ditt (kjenner meg litt igjen).

  Med konsentrasjonsbesvær synes jeg det mange ganger er lettest å bare kikke på bilder (selv om bloggen din faktisk er en av de få jeg faktisk tar meg sammen til å lese), og jeg pinner mange av bildene dine til Pinterest (og jeg er ikke den eneste - prøv å søk på ”draumesider”!).

  Hvis du opprettet din egen profil der, ville du nok oppdage at ganske mange liker/pinner bildene dine! Det er også en form for annerkjennelse, selv om man ikke får så mye skriftlig tilbakemelding.

  Jeg håper uansett at du vil fortsette med å blogge (så lenge det gir deg mer energi end du bruker, ellers er det vel ikke verdt det?), da jeg selv har noen av de samme symptomer du har nevnt, og derfor synes det er motiverende å høre hvordan det går med deg – sånn helsemessig! :)

  Klem/Yvonne

  SvarSlett
  Svar
  1. Det viktigaste er helsa di Yvonne! :) Takk for fine ord. Eg har blogga i 2015 fordi eg har vore sjuk igjen. Når eg føler meg friskare brukar eg meir tid på å prøve å jobbe litt med div. + at eg trener meir. Det gir meg masse å blogge, er ei slags form for terapi for meg. Når dette hjertesukket kom, var det ikkje sånn at det stakk djupt inni hjertet. Meir slik at eg følte for å minne folk der ute på at det er råd å kommunisere tilbake :) Lykke til vidare, håper du får ein fin vår!

   E

   Slett
 10. Elin, love your blog, your photographs and how they capture the essence of your life. I visit weekly and comment occasionally. The nature of blogging has changed over the years and people commenting less. I have never had many comments to my blog but know that people visit and read and for now that is good, it is cathartic for me and i enjoy it.
  So, please keep doing what you do so well :-) Xxx

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you for your kind Words!
   I`m still blogging. As long as it gives me joy!

   E

   Slett
 11. Bland godt, det ser godt udseende

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!