...

søndag 1. september 2013

Septemberkjøkken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det ser vel ut slik som i juni på kjøkkenet?
Men eg merkar at interiørinteressa aukar i takt med at kveldane blir mørkare. Nye telys og lys er kjøpt inn, og lyspærer er skifta. Eg elskar våren og sommaren. Har vel aldri vore så gira når september har banka på døra. Men i år er det også greit. Har opplevd så mykje fantastisk fint siste månedane, og vore i så mykje lys og sol at eg kjenner at lagera er fulle, og skal halde langt inn i 2014! Så sjølv nysnøven ned i høgste toppane på Sunnmøre er greit i dag. Det skal bli varmare ut i veka, nesten sommar igjen. Eg rekk nokre fjellturar enno ;)
 
Ha ein fin september!
 
 
Elin
 
 
 
 


7 kommentarer:

 1. Det er så koselig på dette kjøkkenet ditt, jeg elsker dette skapet ditt å alt det nydelige du har inni:O) Så fint når du har malet møblene svart:O)KOSELIG...Ha ein fortsatt fin søndag. Klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekkert du har det på kjøkkenet!!
  Ja tenk nå er høsten kommet:) Jeg merker at det skal bli litt ekstra ok med høst i år!! Vi har hatt nesten 2 mnd med varme og sol så nå tror jeg det skal bli litt deilig med litt kaldere dager:) Høsten er jo utrolig vakker med alle de flotte fargene og her ved kysten begynner hummerfisket om 1 mnd. Da er det mange hyggelige hummermåltider sammen med gode venner:)
  Ønsker deg en fin september kveld!!:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Likar så godt det romslege og gode kjøkkenet ditt.


  Vonar din september vert fin!

  klem

  SvarSlett
 4. Stilig og de stjerneputene gikk rett i interiørhjertet mitt :) Flotte bilder av et flott kjøkken, du inspirerer som alltid :) God tur på neste fjelltur. Høstklæm

  SvarSlett
 5. Heilt nydelig! Digga dei bilda!! Du e så flink å ta bilder! Gøy å lese at du e på så mange fjell igjen! makes my heart happy!!!
  Ha en supre dag!!
  Stor klem:)

  SvarSlett
 6. You just have a gorgeous home!!! I love your pics and I just found them in a German living Magazine and in a new Christmas living book. I'm already looking forward to getting it soon!
  Have a nice evening.
  Hugs from Germany
  Domi

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!