...

fredag 17. februar 2012

Skøna hem - Lovely inspiration!På Valentindagen, som eg har eit veldig anstrengt forhald til, hadde min bedre halvdel kjøpt meg eit interiørblad. Vart veldig glad for det :) Er svak for svenske magasin, og svenske interiørbloggar. Det er forfriskande å sjå kva nabolandet har å by på av inspirasjon. Det synes i alle fall eg. Og favoritten denne gongen var artikkelen med tekst av Suzanna Nilson, og bilder av Daniella Witte, sistnevnte eigar av denne draumen av eit hus...


bilder via LilleW


Kvifor eg fall så pladask? Det var nok for at der er mange ting som eg ynskjer å ha i mitt hus, ting eg drøymer om å få til. Og så likar eg så godt mixen av kvitt, svart og natur. Har nokre prosjekt på gang her i heimen, og i denne artikkelen dukka liknande greier opp. Vart så opprømt av å sjå "mine idèar" i eit anna hus. Det er sjølvsagt ikkje mine idèar, det er det nesten aldri, sjølv om ein trur at ein har vore oppfinnsom... Men ser at eg skal fortsetje i dei tankebanene eg er i no. Ynskjer alle ei god helg,

-og viss du ikkje er med og konkurrerer om eit gåvekort frå Jotun på 1000kr allereie, kan du melde deg på HER! :)


Elin


7 kommentarer:

 1. Kjempefint!
  Får lyst til masse når ein ser slikt ;-)
  Sit på jobb, måtte berre ha ei pause..
  Nyt musikken på bloggen din!

  klem

  ps: tenk eg skal ha fri neste veke!!

  SvarSlett
 2. Lekkert hjem fra Sverige dette ja, skjønner godt du finner inspirasjon fra dette. Syns mye minte meg om bilder fra ditt hjem jeg Elin :)
  Lekkert og mix av svart,kvit og naur er og blir en suksess :)
  Gleder meg til å se dine nye prosjekt i andre innlegg

  ha en fin fredagskveld over fjorden fra meg og en fin vinterferie

  SvarSlett
 3. aaahhh, herlig inspirasjon- akkurat ein slik dose eg trengte no:) slike nud lamper over spisebordet var jo bare så tøft!!!
  Ha ein fin fin helg:)

  Camilla

  SvarSlett
 4. Mmmm- lekkert hjem!! Har sett disse bildene på blogger rundt omkring og må si jeg er mer en svak for stilen selv - men det samme kan jeg si om mye hos deg også. Den hagestuen din f.eks: For en kreativitet og lekker gjennomført plass!! Fin helg til deg og dine, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 5. Ja ikke sant det er fint!! Akkurat slik jeg gjerne vil ha det selv...helt til jeg tror jeg er bohem igjen da:)

  Og du, om du noen gang ønsker å linke trenger du ikke spørre en gang. Den fineste linken jeg noen gang har fått var da du linket til innlegget om mamma, og etter et tror jeg jeg hadde sagt ja til hva som helst fra deg:) Dessuten tror jeg alle liker litt linking. Hehe:)

  Håper alt er bra med deg!!

  Stor klem Anita

  SvarSlett
 6. Lekkert hjem,men jeg synes det blir litt farveløst.Jeg trenger litt mere glød i interiøret hos meg selv.:)Og glød skal det bli:)
  ha en flotters lørdag,her regner det..nå koser jeg meg i sengen med Pc,te levende lys,frokost og fin musikk:)
  klemklem

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!