...

fredag 30. desember 2011

Nyttår på kjøkkenetTil alle som har vore med Draumesidene si ferd i 2011 : Tusen takk for alle fine tilbakemeldingar, og ikkje minst så trofaste besøk! Det har vore ei fryd å få underhalde dokke alle! Fotograferinga mi har vore ein lidenskap og hobby sidan eg fekk mitt første kamera i elleve-års alderen. Det at det kanskje kan bli eit levebrød, forundrar meg, men gledar meg stort! Hadde aldri turt å satse på dette i eit "friskt" liv, så kanskje kjem det noko godt ut av all motgangen?

Er veldig glad for alle positive resultat som har kome av blogginga mi. Men mest av alt er eg glad for å ha så flotte menneske, frå fleire land, som er innom og som også har blitt mine gode vener. Vener eg aldri har møtt personleg, men som er tvillingsjeler med ei stor evne til å smile saman med meg i glede, og muntre meg opp på tunge dagar. Det har vore ei veldig trasig avslutning på 2011, og det er vanskeleg å vere positiv ved inngangen til det nye året. Men på kjøkkenbenken ligg mitt nye Canon 7D, og eg har mitt fulle hyre med å gjere ferdig bilder til ikkje mindre enn to interiørbøker som eg er heldig å få vere med i i 2012. Dette gjer meg tankefull, og litt nervøs. Men mest av alt er eg takksam for at der finns menneske der ute som setter pris på det eg gjer. Eg skal verkeleg arbeide med å tru meir på det eg sjølv presterar i det nye året.

Eg held på å setter saman ein bildecollage frå året som var, og eg ser dei store forandringane både bildeteknisk, men også stilmessig. Det har vore eit år med store forandringar på mange måtar. Og slik kjem det til å vere vidare. Eg er spontan, og av og til må eg berre skifte ut ting. Det eg gleder meg mest til er nok å få dreisen på det nye kameraet mitt, og ikkje minst få tatt del to av fotokurset... No klarer eg ikkje å sitje, og det vil nok vare ei stund. Men med trening skal eg bli som før. Og kanskje må eg operere denne gongen... Gleder meg ikkje til MR i januar, men det må nok til. Enn så lenge er eg i gang igjen med det gamle kameraet mitt :)

Det er merkeleg dette livet; eg har oppdaga det. Men eg er kjempesikker på at dersom ein kavar mot eit mål, har draumar, så kan ein lukkast! Det var jo slik Draumesidene oppstod, og tenk så mykje flott eg har fått oppleve sidan oktober 09!


Håper du kan nyte siste dagane av
året som snart er over!Legg ved ein sang som har halde meg oppe siste
månedane. Heile albumet er nydeleg,
og vil vere noko av det eg tek med
meg inn i 2012


KLEM
Elin


14 kommentarer:

 1. Mye flott med blogging ja!
  Jeg ser også bildene mine har blitt bedre og bedre etter som jeg har blogget, -og bra er det :-)
  Nydelig sang du har lagt ut!
  Liker bloggen din veldig godt, -desv ikke så flink til å kommentere.
  Klem

  SvarSlett
 2. hei vennen.
  du tar noen alldeles skjønne bilder, så gøy at det går din vei med bilder å interesse,
  håper du blir bedre fremover,
  ønsker deg alt godt min venn,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Hej goa vän!

  Så vackra bilder..! ♥

  Kram och Gott Nytt År vännen!
  Mia

  SvarSlett
 4. Så flott musikk!
  Glad at du får oppdrag og at det lysnar..
  Vonar at det også helsemessig vil lysne i 2012!

  Dei beste og varmaste ynskjer for deg og dine i det nye året!

  klem

  SvarSlett
 5. Du er Sterk Elin, det viser du gjennom bloggen din...
  Og du tar kjempeflotte bilder, stå på...
  Jeg følger bloggen din...litt i det stille...men har også en stemme : )
  Spennende med bokprosjekter da: ) Og god bedring...

  Liker også James Morrison veldig godt, nydelig sang...hører dessverre altfor lite musikk for tiden..

  Klem fra Iris

  SvarSlett
 6. Takk for alt du har delt både av liv, bilder og inspirasjon i 2011 Elin! Gleder meg til å følge deg i 2012, og håper det blir et godt år med drømmer som går i oppfyllelse!

  SvarSlett
 7. Takk for det, vennen, og godt nyttår til deg og dine og. Håper jula har vore fin, tross alt? Her har den vore litt både og, syns eg. Når forma er elendig er dagane litt øydelagde, noko du veit alt om. Håper du er litt bedre? Håper vi sjåast på nyåret.
  Trur 2012 blir eit spanande år for deg og eg er sikker på at du kjem til å gjere det veldig bra:-) Eg avventar litt businessen til 2013, skal nyte permisjonen og lille prinsessa mest mogleg, men litt bileter må ein jo ta:-)
  Klem til deg og dine!

  SvarSlett
 8. Hei gode Elin,du er virkelig en flink fotograf.Du har rørt meg mange ganger med de vakre bildene dine..Jeg håper at 2012 blir et godt år for helsa di.Jeg håper at du får operasjon eller hjelp på annen måte så livet blir mye bedre. Av hele mitt hjerte ønsker jeg deg et riktig godt nytt år. Håper du og dine får en fin nyttårsfeiring.Man må aldri gi opp håpet om at fremtiden blir god. Masse god bedring klemmer fra meg til deg

  SvarSlett
 9. Always look on the bright side of life.....Ikke alltid like lett det når man får motgang i bøtter og spann.

  Gratulerer med nytt kamera - det blir bra saker når våren sender varmere vann i bekken, gåsunger på selja og museører på bjørka :) 2011 ble på mange måter et mørkt år, så vi får drømme oss et 2012 som bringer lysere og bedre dager! Så spennende med bokbilder - det blir garantert bra :)

  Riktig god bedring! Ønsker deg alt det beste for det nye året!

  Stor klem
  Moccamamma :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for fin hilsen:):)
  Vi nyter lille nurket og julen sammen.
  Ønsker deg og dine et fantastisk nytt år.
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 11. Oensker deg et fantastisk fint nytt aar! Lykke til m prosjektene,og mest av alt oensker jeg deg god helse! Klem fra Lise

  SvarSlett
 12. Et flott i innlegg!! Spennende tider i møte, gleder meg til å følge deg

  Godt nyttår til deg & dine!

  Klem

  SvarSlett
 13. Hei hei elin...
  ønsker deg et riktig fremgangsrikt 2012.Takk for alle hyggelige kommentarere gjennom dette året..
  Så gleder jeg meg til å følge deg neste år:)
  kleklem til deg

  SvarSlett

Kommentarane gir næring til min kreativitet! TUSEN takk for at du lyser opp kvardagen min!